KQ Plants

Kersenlaan 2

2691 JW

's-Gravenzande
Adres
E-mail

sales@kqplants.com
Telefoon

+31 (0) 6 410 147 62
De Hortensia’s van KQ Plants, in het Latijns ook wel Hydrangea genoemd, onderscheiden zich door het grote aantal knoppen. Een plant heeft gemiddeld genomen 2 jaar nodig om van stekkie tot trek-bare plant te ontwikkelen. Hierna komt hij in de kas van KQ Plants. Daar wordt er met de laatste nodige zorg voor gezorgd dat hij verandert in de mooie plant die in de winkel wordt verkocht.


In de 2 jaar voor de planten in de kas komen van KQ Plants hebben de Hortensia’s al diverse behandelingen gehad. Uiteindelijk zorgen al deze behandelingen ervoor dat de plant dus zo’n groot aantal knoppen krijgt. De planten worden uiteindelijk in ongeveer 10 tot 12 weken in de kas van KQ Plants in bloei gebracht.


Al het werk dat tot die tijd nodig is om de plant op en top te krijgen voor verkoop is handwerk. Elk kaartje en stokje wordt zorgvuldig en met veel liefde geplaatst. In de kas kunnen totaal zo’n 150.000 planten staan.Verzorgingstips:


Pot Hortensia’s kunnen zowel binnen als buiten goed overleven. De volgende tips zorgen ervoor dat u extra lang van uw plant kunt genieten:

Kq Plants Hortensias…
The Richest in the Amount of Flower Buds