KQ Plants

Kersenlaan 2

2691 JW

's-Gravenzande
Adres
E-mail

sales@kqplants.com
Telefoon

+31 (0) 6 410 147 62
KQ Plant is een echt Hollands familiebedrijf. Al vier generaties lang staat het telen van planten en gewassen centraal. In 1997 kwam er een uitbreiding van het bedrijf en kwam er een nieuwe kas bij. In deze nieuwe kas ligt de focus op het afkweken van Hydrangea ook wel Hortensia’s genoemd. Gezien het feit dat Hydrangea een seizoensgebonden product is werden niet lang hierna Cyclamen toegevoegd aan het assortiment.

Totaal is 36.000m2 kas gevuld met potplanten. Jaarlijks levert dit zo’n 550.000 planten op die succesvol met de hand worden grootgebracht. Vervolgens worden de planten internationaal verhandeld en komen ze onder andere in tuincentra en winkels terecht in landen als Frankrijk, Rusland, Engeland, Duitsland en België.


De planten van KQ Plant bevinden zich in het topsegment. De ervaring in het kweken is van generatie op generatie doorgegeven en zorgt voor een hoogstaande betrouwbare kwaliteit. De ambitie van KQ Plant is dan ook om mensen te verassen met een hoge kwaliteit.


Het zijn de emoties die planten bij consumenten teweeg kunnen brengen die het succes van het product bepalen.”


Met het oog op verrassen van de consument houdt KQ Plant nieuwe ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten, met name op gebied van kwaliteit en duurzaamheid. KQ Plant is dan ook MPS gecertificeerd.


Bij KQ Plants staat de consument centraal en werken wij graag samen met de vakhandel om onze consument zo goed mogelijk te kunnen bedienen. U bent daarom ook van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen bij ons in de kas. Neem gerust contact op wanneer u in de buurt bent of indien u nog andere vragen heeft.

Over KQ  Plants…
Experts in Flower Quality