KQ Plants

Kersenlaan 2

2691 JW

's-Gravenzande
Adres
E-mail

sales@kqplants.com
Telefoon

+31 (0) 6 410 147 62
De Cyclamen van KQ Plants zijn van de veredelaar ‘Schoneveld’, de Rolls Royce van wat er op het gebied van Cyclamen wordt geteeld. De bloemen worden in roze en paarse tinten gekweekt. Cyclamen vinden hun herkomst in het Middellandse Zeegebied waar ze groeien op droge grond in de bossen van bergachtige streken.


Van zaaien tot pootbare plant duurt ongeveer 12 weken. Dit is het moment dat ze terecht komen in de kas van KQ Plants waar ze vervolgens in 30 weken tijd worden opgekweekt tot volwassen plant.


De Cyclamen van KQ plants onderscheiden zich op het gebied van kwaliteit in houdbaarheid en in het aantal bloemen. Momenteel wordt van de Cyclamen alleen de ‘Super serie’ gekweekt. Deze serie zorgt voor een volle plant met veel kleine groen sterke bladeren en grote bloeirijkheid van intens gekleurde bloemen.


Daarnaast wordt ook het type ‘Mini Winter’ gekweekt. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor later in het jaar als het Noord-Europese klimaat een dalende temperatuur heeft en hogere lucht vochtigheid. ‘Mini Winter’ heeft een open structuur aan de onderkant waardoor de plant minder snel last van schimmel krijgt en daardoor extra geschikt is voor gebruik in de tuin of terras.Verzorgingstips:


Cyclamen kunnen zowel binnen als buiten goed overleven. De volgende tips zorgen ervoor dat u extra lang van uw plant kunt genieten:


Kq Plants Cyclamen…
High Quality that fits in Everyone’s House